Ανακοινώθηκε το Eresys

Μετά την επιτυχία του The Shore, ο Άρης Δραγώνης, δημιουργός του τίτλου, ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα του στην gaming σκηνή. Πιο συγκεκριμένα, ίδρυσε την Dragonis Games όπου θα έχει και χρέη publisher των παιχνιδιών του, και ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός διαφορετικού τίτλου, του Eresys. Να σημειώσουμε ότι η ανάπτυξη βρίσκεται ήδη σε ένα βασικό στάδιο καθώς είχαμε τη δημοσίευση ενός επίσημου Alpha Footage από

τον τίτλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τι είναι το Eresys;

Το Eresys είναι ένα Co-Op videogame και διαδραματίζεται σε ένα μυστηριώδες δάσος στο οποίο βρίσκονται κρυμμένες διάφορες οντότητες από το Lovecraftian Universe. Παίζετε ως ένας από τους 4 Cultists και ο στόχος σας είναι να επιβιώσετε στο νησί, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα διάφορα quests. Οι δημιουργοί προειδοποιούν ότι για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε ενάντια στα τέρατα του νησιού, θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας και να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Ποια είναι τα κατορθώματα του προηγούμενου παιχνιδιού;

Το The Shore αποτελεί τον πρώτο indie τίτλο για τον έλληνα Developer, Άρη Δραγώνη. Είναι μάλιστα ο πιο επιτυχημένος τίτλος του καθώς μετρά πάνω από 528 χιλιάδες προβολές στο trailer στο Youtube, περισσότεροι από 300 content creators έχουν δημοσιεύσει περιεχόμενο με το παιχνίδι, το παιχνίδι πραγματοποιεί καθημερινά πωλήσεις στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες gaming και έχει λάβει μέρος στο Nordic Game 2022 ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Shore είναι μεταφρασμένο σε 14 διαφορετικές γλώσσες και προσφέρει την απόλυτη Lovecraftian εμπειρία σε όλο τον πλανήτη ανεξαρτήτως γλώσσας.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Dragonis Games;

Το αύριο είναι ακόμα πιο λαμπρό για την Dragonis Games. Έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο παιχνίδια, το The Shore και το The Shore VR το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία κολοσσό HTC. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσει όχι έναν αλλά δύο τίτλους ταυτοχρόνως, το Eresys και το Necrophosis ενώ παράλληλα κυκλοφορεί διορθωτικά patches για τα ήδη κυκλοφορούντα παιχνίδια. Επιπλέον, σχεδιάζει μερικά ακόμα ταξίδια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τουρκία όπου λαμβάνει μέρος στο WN Istanbul 2022 ως επίσημη προσκεκλημένη για να παρουσίασει τα παιχνίδια της. Στην Τουρκία θα ταξιδέψουν οι Αλέξανδρος Γκορμπένκο και Θεοφάνης Γαβριηλίδης από μεριάς Dragonis Games.

Στα παρακάτω links μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Lovecraftian δημιουργήματα της Dragonis Games.

THE SHORE

THE SHORE VR

ERESYS

The post Ανακοινώθηκε το Eresys appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα