Τρομερό! Η Μπαρτσελόνα παρά τα χρέη απέρριψε πρόταση ύψους 100 εκατ. για βασικό γρανάζι της

15:55 21/10/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα την τελευταία διετία εξαιτίας τεράστιων μεταγραφικών αγορών που έκανε, οι οποίες δεν συνδυάστηκαν με ανάλογες πωλήσεις.

Οι μπλαουγκράνα χρειάζονται πωλήσεις για να προσπαθήσουν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι, παρόλα αυτά όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, απέρριψε πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο λόγος αυτής της απόφασης σύμφωνα με τον Λαπόρτα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ολλανδός αποτελεί

ένα από τα βασικά γρανάζια στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

"...Μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Λαπόρτα αντί ενός ποσού κοντά στα 100.000.000 ευρώ αλλά δεν το δεχτήκαμε. Δεν θέλαμε να χάσουμε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και αποφασίσαμε να αρνηθούμε τη συγκεκριμένη προσφορά..."

Ο Λαπόρτα δεν αποκάλυψε το όνομα της ομάδας που κατέθεσε την επίσημη πρόταση για τον Ντε Γιονγκ αλλά παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει γη και ύδωρ για την αγορά του Ολλανδού ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Έρικ Τεν Χαχ.

Θυμίζουμε πως η Μπάρτσα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κατάφερε να πουλήσει τον Ουσμάν Ντεμπέλε αντί 50.000.000 ευρώ, μέρος του οποίου πάντως θα λάβει και ο ποδοσφαιριστής έπειτα από σχετική ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα