Ρεάλ: Ο Αντσελότι συνεχίζει τον χαβά του για τις μεταγραφές και λήγει όλα τα σενάρια

14:09 1/12/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε όλες τις θέσεις η Ρεάλ Μαδρίτης με τα κουκιά να είναι σε πολλά παιχνίδια μετρημένα για τον Κάρλο Αντσελότι.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ιταλό τεχνικό να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των Μαδριλένων την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Μάουρο Ικάρντι μάλιστα να είναι το όνομα που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων.

Ο Αντσελότι θέλησε να βάλει γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας για άλλη μία φορά πως η Ρεάλ παρά τα πολλά

προβλήματα τραυματισμού που έχει να διαχειριστεί, δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"...Νεό επιθετικό τον Ιανουάριο; Όχι. Ο σύλλογος σχεδίασε την ομάδα για το καλοκαίρι και αυτό είναι όλο. Όλα είναι καλά..."

Οι Μαδριλένοι φέρεται πως περιμένουν την ένταξη του Έντρικ στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, του οποίου παρακολουθούν στενά την εξέλιξη, όπως ανέφερε για άλλη μία φορά ο Ιταλός τεχνικός.

Παράλληλα, ψάχνονται και για ένα όνομα από το πάνω ράφι, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων. Στο προσκήνιο είναικαι το όνομα του Έρλινγκ Χάλαντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ του έβαλε πωλητήριο αλλά ο Αντσελότι δεν τον βγάζει από την 11αδα και πάει για την ανατροπή

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανανέωσε μέχρι το 2027 το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της και χάλασε τα σχέδια του Τσάβι

Η Γιουνάιτεντ πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του μεγάλου αντιπάλου του Κέιν αντί μόλις 17.5 εκατ. ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Αντσελότι,real, antseloti