Η Ρεάλ του έβαλε πωλητήριο αλλά ο Αντσελότι δεν τον βγάζει από την 11αδα και πάει για την ανατροπή

13:32 1/12/2023 - Πηγή: Contra

Θέση βασικού στην 11αδα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει και πάλι ο Φερλάντ Μεντί μετά από την επιστροφή του από τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην αρχή της χρονιάς, με τον Κάρλο Αντσελότι μάλιστα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του.

Συγκεκριμένα, ο Καρλέτο θεωρεί πως ο Γάλλος μπακ έχει εξελιχθεί σε ισορροπιστή της 4αδας της άμυνας της ομάδας καθώς είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου κάτι που βοηθά τη γενικότερη λειτουργία των Μαδριλένων.

Ο Μεντί διανύει τον 5ο του χρόνο στη Μαδρίτη και

έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, παρά το γεγονός πως δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ο λόγος είναι πως η Ρεάλ έχει στοχεύσει στην απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν Μονάχου, με τον Καναδό να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη και να μην αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η γερμανική ομάδα.

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του Μεντί δεν αποκλείεται τελικά να πείσει τη Ρεάλ να βγάλει το πωλητήριο και να τον καλέσει άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε πως για τον Μεντί η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 49.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Λυών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κλόζε πλέον είναι προπονητής και βρίσκεται κοντά στον πάγκο ομάδας της β' κατηγορίας της Bundesliga

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τους ροσονέρι

Η Γιουνάιτεντ πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του μεγάλου αντιπάλου του Κέιν αντί μόλις 17.5 εκατ. ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Αντσελότι, 11αδα,real, antseloti, 11ada