Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Καταριανοί δίνουν ρόλο "έκπληξη" στον Μπέκαμ αν κλείσουν το ηγεμονικό deal

15:25 10/10/2023 - Πηγή: Contra

Την τελική απόφαση της οικογένειας των Γκλέιζερς αναμένει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως τόσο ο Σεϊχης από το Κατάρ όσο και ο Ράτκλιφ έχουν καταθέσει τις τελικές τους προτάσεις, που κυμαίνονται περίπου στα 5 δις ευρώ, και περιμένουν τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Σύμφωνα με το talkSport, ο Καταριανός επενδυτής έχει στα σχέδια, σε περίπτωση που αναλάβει το "τιμόνι" της ομάδας, να δώσει ρόλο σε έναν θρύλο της με τον οποίο συνεργάστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ το προηγούμενο διάστημα.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο ο Γιασίμ έχει εξαιρετικές σχέσεις και φέρεται πως του έχει προτείνει ήδη θέση Παγκόσμιου Πρεσβευτή στην ομάδα.

Η σύνδεση του Μπέκαμ με το Κατάρ έχει αρχίσει ήδη από την περασμένη σεζόν όταν και υπέγραψε 10ετες συμβόλαιο συνεργασίας αντί σχεδόν 200.000.000 ευρώ με την κυβέρνηση της χώρας με αφορμή του Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και μελλοντικές συνεργασίες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, πλην της συνεργασίας με το Κατάρ, παραμένει ενεργά στο χώρο και εξαιτίας της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία έχει μετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ προκρίνει τον 'πυλώνα" της Σπόρτινγκ για το κέντρο της άμυνας

Ο Ρονάλντο θέλει να παίξει μέχρι τα 42 γιατί έχει ένα απωθημένο

Τσέλσι και Μπάγερν έστειλαν σκάουτερ για ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια της Βραζιλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Καταριανοί, Μπέκαμ,mantsester giounaitent, katarianoi, bekam