Ο αρχοντάς Αζάρ έφυγε από την Ρεάλ ξεκούραστος και με δύο καράβια χρήματα: Το ποσό που κέρδισε

15:15 10/10/2023 - Πηγή: Contra

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα πέρασε στα βιβλία. Ο Εντέν Αζάρ με τα πάνω του και τα κάτω του θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του αθλήματος έστω κι αν ο επίλογος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ουδεμία σχέση είχε με την πραγματική αξία του Βέλγου.

Επί της ουσίας, πάντως, ο 32χρονος στις 10/10/2023 ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς αποχώρησε... άρχοντας από τον ποδόσφαιρο. Ο Αζάρ πήρε ένα τεράστιο ποσό από την Ρεάλ Μαδρίτης ξεκούραστα αφού ποτέ όσο

ήταν εκεί δεν κατάφερε να δώσει μια σταθερή συνέχεια στην πορεία του.

Τα χρήματα του Βέλγου

Σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωνε κάπου 23,3 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Εντέν Αζάρ. Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην πρωτεύουσα ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων έγινε πλουσιότερος κατά 92.800.000 ευρώ. Και εντός των παραπάνω αριθμών δεν έχουν συμπεριληφθεί οι παροχές της Ρεάλ στον παίκτη, όπως και τα μπόνους που στην Ιβηρική αναφέρουν πως πρόκειται για συν 36.000.000 ευρώ.

Κάπως έτσι ο Αζάρ αγωνιστικά μπορεί να μην πέτυχε στην κορυφαία ομάδα του Champions League, αλλά πέτυχε εξαιρετικό deal που έφυγε με τις τσέπες γεμάτες από τον Μπερναμπέου. Και μην ξεχνάμε πως ο Βέλγος έδωσε τα χέρια με την Ρεάλ για να ολοκληρωθεί η συνεργασία ένα χρόνο νωρίτερα απ' αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αζάρ, Ρεάλ,azar, real