Λουκάκου: Έκανε ραντεβού "βόμβα" στο Παρίσι και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του

11:52 13/6/2023 - Πηγή: Contra

Στον αέρα βρίσκεται το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου καθώς μετά και την ολοκλήρωση του Champions League, έληξε ο δανεισμός του με την Ίντερ και επιστρέφει στην Τσέλσι.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει τον Λουκάκου στο ρόστερ καθώς δεν ταιριάζει με τα αγωνιστικά του σχέδια, με τους Μπλε να ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν.

Πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως η Τσέλσι έβαλε

στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Βέλγο στράικερ αλλά και τον Κουλιμπάλι, για να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονανά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του FootMercato, Σάντι Αούνα, ούτε ο Λουκάκου βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην αγγλική ομάδα και έκανε ραντεβου στο Παρίσι με τους ιθύνοντες της Αλ Χίλαλ.

Μάλιστα, οι Σαουδάραβες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Βέλγο ύψους 20.000.000 ευρώ ετησίως για να τον κάνουν δικό τους, με τον Λουκάκου να απαντά πως θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας αλλά με πολύ περισσότερα χρήματα.

Πάντως, ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν οι Σαουδάραβες σκοπεύουν να διαπραγματευτούν με τον Τοντ Μπέλι ή αν θα περιμένουν ο Βέλγος να προσπαθήσει να μείνει ελελυθερος, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Οι δύο επιλογές που του δίνει η Παρί μετά την απόφαση σοκ

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς επέλεξαν τον διάδοχό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα