Μάντσεστερ Γιουν. : Συμφωνία με τον Σικ Γιασίμ αναφέρεται στο Κατάρ

Δημοσιεύματα από το Κατάρ αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία του Σικ Γιασίμ με τους Γκλέιζερς για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς φαίνεται να έγινε αποδεκτή η πέμπτη και τελευταία προσφορά.

Μάλιστα τον Σικ Γιασίμ συνεχάρη για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζαΐντ Αλ-Χαμντάν αντιπρόεδρος του Καναδικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου του Κατάρ.

Congratulations to

Shaikh Jassim Bin Hamad Bin Jassim on his acquisition of @ManUtd

نبارك للشيخ جاسم بن حمد على نجاح صفقة نادي مانشستر يونايتد#qatar #ManUnited #ManchesterUnited #QatarInAtManchesterUnited #SheikhJassimInAtManUtd pic.twitter.com/xQbA9hSect

— Zaid Al-Hamdan (@zaidmalhamdan) June 12, 2023

Η πρόταση, σύμφωνα με τον οργανισμό Αλ Γουατάν, για την εξ’ολοκλήρου αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε αποδεκτή σε αντίθεση με την πρόταση του Σερ Τζιμ Ράντκλιφ που αφορούσε το 60% του συλλόγου με το υπόλοιπο να παραμένει στους Γκλέιζερς.

#إنفوجراف_الوطن..

تقارير صحفية:
نجاح صفقة استحواذ الشيخ جاسم بن حمد بن جاسم على #مانشستر_يونايتد.. وإعلان الصفقة قريبا#جريدة_الوطن_القطرية #الدوحة #قطر pic.twitter.com/3ZEpxmbdYO

— جريدة الوطن (@al_watanQatar) June 12, 2023

Σύμφωνα με το Αλ Γουατάν, το οποίο ανήκει στον πατέρα του Σικ Γιασίμ, Αλ Τάνι που είναι και πρώην πρωθυπουργός της χώρας η ανακοίνωση της απόκτησης του συλλόγου από τον τραπεζίτη Σικ Γιασίμ, θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα