Η Νιούκαστλ κυνηγάει το μπαμ με Ντε Χέα, μετά τον τραυματισμό του Πόουπ

14:23 4/12/2023 - Πηγή: Contra

Τις υπηρεσίες του βασικού της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ θα στερηθεί για τους επόμενους μήνες η Νιούκαστλ εξαιτίας τραυματισμού του στο γόνατο και θα βγει στην αγορά για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της DailyMail, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι και αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος κινείται ελεύθερος στην αγορά μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν σε μία έμπειρη λύση και επικρατεί η άποψη πως ο Ισπανός γκολκίπερ έχει όλα τα φόντα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Πάντως, η Νιούκαστλ δεν θέλει να ξεφύγει οικονομικά γι αυτό και βασικό της όρος για να προχωρήσει το deal με τον Ντε Χέα είναι να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις καθώς κατά τη θητεία του στην Γιουνάιτεντ λάμβανε σχεδόν 400.000 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα φέρεται πως έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, χωρίς, προς το παρόν, να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Το δίλημμα Εμπαπέ ή Χάλαντ και η δήλωση της μάνατζερ του Νορβηγού που ανοίγει τον δρόμο

Κορυφαία αγγλική ομάδα μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Τεν Χαχ για τον killer των 17.5 εκατ.

Η Γιουβέντους θέλει πακέτο με τον Σάντσο και τον παίκτη με τα μόλις 21 λεπτά συμμετοχής που χρυσοπλήρωσε η Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα