Η Λυών δεν ξεκολλάει από την τελευταία θέση και ο μεγάλος αρχηγός της έχει κρούση από το MLS

14:14 27/11/2023 - Πηγή: Contra

Στη Λυών επέστρεψε, μετά από μία 5ετια στην Άρσεναλ, ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 ο Αλεξάντρ Λακαζέτ όντας πλέον και ο αρχηγός της ομάδας.

Τα πράγματα στον γαλλικό σύλλογο δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς, με τον Λακαζέτ μάλιστα να αναμένεται άμεσα να δεχτεί κρούση προκειμένου να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ματέο Μορέτο, η ομάδα του MLS,

Λος Άντζελες Γκάλαξι, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και έχει κυκλώσει το όνομα του Λακαζέτ.

Νωρίτερα στη σεζόν, η ομάδα από το Λος Άντζελες προσέγγισε τον Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πάντως, ο 32χρονος Γάλλος φορ μοιάζει δύσκολο, όντας και αρχηγός, να αφήσει την ομάδα που τον ανέδειξε στα μίσα της χρονιάς και σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της προκειμένου να αποχωρήσει για το MLS.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λακαζέτ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 ενώ ο παίκτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποτε μεγαλουργούσε στην Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο "έγινε" CR7 και αυτοαποθεώθηκε

Θυμήθηκε τα παλιά ο Σέρχιο Ράμος: Το "δολοφονικό" μαρκάρισμα που τον έστειλε στα αποδυτήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα