Η Λειψία συνεχίζει να ψωνίζει "χρυσό", πέντε κορυφαίες ομάδες τσεκάρουν 20χρονο φορ της

15:22 8/9/2023 - Πηγή: Contra

Ένα ποσό κοντά στα 24.000.000 ευρώ έβγαλε από τα ταμεία της στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Λειψία προκειμένου να κάνει δικό της τον Μπένζαμιν Σέσκο από την Σάλτσμπουργκ.

Ο 20χρονος Σλοβένος επιθετικός παρά το γεγονός πως έχει καταγράψει μόλις 26 λεπτά συμμετοχής στην Bundesliga, έχει σημειώσει ήδη 2 γκολ ενώ άλλα δύο τέρματα πέτυχε και στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO2024.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η περίπτωση του Σέσκο απασχολεί ήδη τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους με πέντε εξ αυτών μάλιστα να στέλνουν σκάουτερ στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Βόρεια Ιρλανδία για να τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των ομάδων που τσεκάρουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ είχε 18 γκολ και 4 ασίστ σε 41 συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως η Λειψία προέρχεται από ένα καλοκαίρι στο οποίο πραγματοποίησε τρεις μεγάλες πωλήσεις συνολικής αξίας 220.000.000 ευρώ καθώς τον δρόμο για την Premier League πήραν οι Γκβάρντιολ(Μάντσεστερ Σίτι), Ενκουνκού (Τσέλσι) και Σόμποσλαϊ(Λίβερπουλ) ενώ επένδυσαν στο μέλλον καθώς πλην του Σέσκο, κάτοικοι Γερμανίας με μεταγραφή έγιναν, μεταξύ άλλων, οι Οπέντα, Λουκέμπα, Μπάουγκαρτντερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έμπλέξε ο Μπαλοτέλι: Τα ποτά και οι καβγάδες τον φέρνουν ένα βήμα πριν την αποχώρηση από την Σιόν

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Σάντσο

Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος τηρεί κατά γράμμα τον "όρο Ρονάλντο" για χάρη των Σαουδαράβων

Keywords
Τυχαία Θέματα