Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Σάντσο

12:36 8/9/2023 - Πηγή: Contra

Εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, με τον Ολλανδό προπονητή να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν δείχνει την απαιτούμενη νοοτροπία στις προπονήσεις της ομάδας.

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Άγγλο με τα πιο πρόσφατα να αναφέρουν πως η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του έστω και με τη μορφή δανεισμού με την απάντηση της Γιουνάιτεντ όμως να μην την αφήνει ικανοποιημένη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, η Γιουνάιτεντ ήταν θετική στην παραχώρηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού με την διαφορά ότι στη συμφωνία θα υπήρχε όρος για υποχρεωτική αγορά του παίκτη το καλοκαίρι του 2024 αντί του ποσού των 58.000.000 ευρώ.

Τόσο η ομάδα από τη χώρα της Μέσης Ανατολής όσο και ο Σάντσο,μόνο θετικοί δεν ήταν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο γι αυτό και το deal πάγωσε και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην... κερκίδα τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 92.000.000 ευρώ το καλοκαιρί του 2021 για να κάνει δικό της τον Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το MLS, πέτυχε φοβερό γκολ με την Αργεντινή

Λίβερπουλ: Κι όμως! Οι "κόκκινοι" πλην του Καϊσέδο κατέθεσαν πρόταση άνω των 100 εκατ. και για άλλο χαφ αλλά "έφαγαν πόρτα"

Δεν σταματάει πουθενά η Τσέλσι: Κλείνει από τώρα επιθετικό με 30 εκατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα