Η Μπράιτον βάζει τα γυαλιά σε όλη την Premier League, Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ίσως βγάλουν τετράδιο σημειώσεων...

11:09 3/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπράιτον τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διαχειριστικό. Κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική, να παράγει όμορφο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ενώ ταυτοχρόνως το πετυχαίνει δίχως κανέναν "λεκέ" στον προϋπολογισμό.

Η απόφαση που προωθεί την ανάδειξη νέων ταλέντων και όχι την αγορά "έτοιμων παικτών" έχει πολλαπλά οφέλη αφού απέδωσε παραπάνω από τα αναμενόμενα λόγω του ικανότατου σκάουτινγκ και της εξαιρετικής διαχείρισης από τον προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο προέκυψαν νέοι παίκτες βαρόμετρα, έσοδα από πωλήσεις και αγωνιστική ανέλιξη,

με την έξοδο στην Ευρώπη να αποτελεί τρανό παράδειγμα.

Την στιγμή λοιπόν που άλλες ομάδες της Premier League αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους περιορισμούς του Financial Fair Play, η Μπράιτον συνεχίζει ανενόχλητη την ανοδική πορεία.

Η Μπράιτον ανακοίνωσε επίσημα κέρδη 122,8 εκατ. λιρών στα τελευταία οικονομικά στοιχεία της, ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο. Σε αυτό δεν περιλαμβάνεται το ποσό της μεταγραφής που έλαβε για τον Καισέδο ή τον Σάντσεθ από την Τσέλσι...

Αν μία ομάδα με το brand name της Μπράιτον μπορεί να καταφέρει τόσα πολλά μέσα σε λίγα χρόνια, τότε παρουσιάζεται εμπράκτως σε αρκετές μεγάλες εμπορικά ομάδες με οικονομικά προβλήματα ένας διαφορετικός, ρεαλιστικός και υγιής δρόμος προς την επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Η αντίδραση του Γκουαρντιόλα στην κατηγορία για τις 115 παραβιάσεις, "ότι έχουμε κερδίσει, ήταν πάντα στο γήπεδο"

Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του ντε Τζέρμπι τον προπονητή που παρακολουθούν Μπάγερν και Λίβερ...

Keywords
Τυχαία Θέματα