Η Μπαρτσελόνα "απαντάει" στην προσφορά 300.000.000 ευρώ για Εμπαπέ χωρίς χρήματα, αυτά δίνει...

15:28 24/7/2023 - Πηγή: Contra

Με αισιοδοξία θα μπει η Μπαρτσελόνα σε διαπραγμάτευση με την Παρί για τον Κιλιάν Εμπαπέ την ίδια ώρα που η Αλ Χιλάλ φέρεται έτοιμη να προσφέρει 300.000.000 στους Παριζιάνους για τον Γάλλο σούπερ σταρ κι ένα... διαστημικό συμβόλαιο στον ίδιο.

Σύμφωνα με την Equipe τα δύο κλαμπ θα συζητήσουν τηλεφωνικά το ενδεχόμενο να δουλέψουν μαζί την ενδεχόμενη μετακόμιση του αρχηγού των Μπλε

στην Βαρκελώνη. Προφανώς η Μπάρτσα δεν έχει τα χρήματα για να ματσάρει την πρόταση των Σαουδαράβων, και γενικότερα δεν είναι καλά οικονομικά για ν' ανοίξει τα ταμεία χωρίς να κινδυνέψει με τιμωρία.

Ωστόσο, έχει βρει τρόπο για προτάξει στους Καταριανούς. Θα δώσει ποδοσφαιριστές στην Παρί για να ισορροπήσει τα λογικά θέλω της ομάδας κι όχι την 300άρα της Αλ Χιλάλ που φυσικά η Παριζιάνοι δεν θα αρνηθούν. Το ποιους θα προτείνει βέβαια για να πείσει τους Γάλλους να προχωρήσουν σε ανταλλαγές δεν έχει γίνει γνωστό.

Επίσης, στην Ισπανία που αναπαράγουν το γαλλικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μπάρτσα ποντάρει πολύ και στο σπάσιμο που θα ήθελε να κάνει η Παρί στην φημολογούμενη συμφωνία της Ρεάλ με τον Εμπαπέ για να πάει στην Μαδρίτη ως ελεύθερος το 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα