Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε τις συνήθειές του και δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της Ρεάλ

12:03 15/11/2023 - Πηγή: Contra

Το όνειρο του, μόλις στα 17 του, έκανε πραγματικότητα ο Έντρικ, καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, τον οποίο ήδη έχει κάνει δικό της η Ρεάλ και αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι, μίλησε στο TNT για τις συνήθειές του, οι οποίες διαφέρουν αρκετά από την κουλτούρα των Βραζιλιάνων.

Συγκεκριμένα, ο Έντρικ ανέφερε πως δεν του αρέσει η νυχτερινή ζωή,ούτε και το αλκοόλ ενώ δεν θέλει να μπλέκεται σε διαμάχες καθώς φοβάται μην χαλάσει η εικόνα του.

"...Μισώ να πηγαίνω σε πάρτι και νυχτερινά κέντρα... Δεν μου αρέσει επίσης να εμπλέκομαι σε διαμάχες. Δεν μου αρέσει να κάνω κάτι που θα μπορεί να χαλάσει την εικόνα μου. Επικεντρώνομαι μόνο στο μέλλον μου ως αθλητής..."

Θυμίζουμε πως για τον Έντρικ η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 60.000.000 ευρώ την προηγούμενη σεζόν και όλο αυτό το διάστημα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του αλλά και την εξωγηπεδική του ζωή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποτε έπαιζε για την Μασία και τώρα λάμπει με τον Τσάμπι Αλόνσο και ονειρεύεται... Ρεάλ

Κέιν: Η ρήτρα-challenge που του έβαλε η Μπάγερν και κοντεύει να εκπλήρώσει πριν τα μισά της σεζόν

Πρώην άσος των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα αποχώρησε από το Τσιμπουτί και κρέμασε τα παπούτσια του

Keywords
Τυχαία Θέματα