Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Αστέρης – Αργυρώ – Κάνει τη λάθος επιλογή!

Πολλά αναμένεται να δούμε στη σειρά «Σασμός» στα επόμενα επεισόδια, αφού έρχονται εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει.

Στην άκρως πετυχημένη σειρά του Alpha, που σαρώνει στην τηλεθέαση, για ακόμα μία φορά θα δούμε σε απόλυτο πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Οι δύο τους έχουν περάσει πάρα πολλά και πλέον έχουν αποφασίσει ότι τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα τους για να τους διαλύσει.

Ωστόσο δε θα κρατήσει για πολύ αυτό, αφού θα έρθει μία τεράστια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση και θα τα διαλύσει όλα.

Ο

Αστέρης, αφού έμαθε πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και έχει προκαλέσει τόσα προβλήματα, φεύγει μακριά από εκείνον και την Καλλιόπη.

Την ίδια στιγμή η Αργυρώ, η οποία δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του Αστέρη. Όσες προσπάθειες και να κάνουν ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να τον πλησιάσουν, εκείνος δε θέλει να έχει καμία επαφή.

Παράλληλα, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσά τους.

Όταν ο Λάζαρος όμως βρίσκεται νεκρός, αρχίζει ένα… κουβάρι να ξετυλίγεται, με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο να κατηγορούν τους Σταματάκηδες.

Την ίδια στιγμή η Βασιλική λέει στον Αστέρη ότι είναι έγκυος και εκείνος θα έρθει πιο κοντά με τον αδερφό του για να του πει συγχαρητήρια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αλλάζουν τα πάντα για τους πρωταγωνιστές!

Η χαρά των πρωταγωνιστών μας ωστόσο κρατάει πολύ λίγο. Αφού η Εύα θα πει τα πάντα για τον Μαθιό τόσο στον Στεφανή αλλά και στον Αντρέα.

Η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα στον Αστέρη, αφού ακόμα και αν δε της λέει τι έχει συμβεί, δε θέλει να τον αφήσει να ταλαιπωρείται μόνος του για την οικογένεια του.

Ο Αντρέας ωστόσο κάνει το αδιανόητη και  της αποκαλύψει τα πάντα. Στο άκουσμα πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, η Αργυρώ σοκάρεται.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πετρής κατηγορήθηκε από τους Σταματάκηδες για έναν φόνο που έκαναν οι ίδιοι.

Όπως είναι λογικό ένας τεράστιος καβγάς θα ξεσπάσει που φέρνει τον Αστέρη σε κατάσταση να πρέπει να επιλέξει ποια πλευρά θα πάρει.

Ο ίδιος διαλέγει την οικογένεια του και έτσι η σχέση του με την Αργυρώ οδηγείται και πάλι στον χωρισμό.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Αντώνης – Παραιτείται από την Αστυνομία και φέρνει τα πάνω κάτω

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τα ανίψια της Καλλιόπης βάζουν τέλος στον Λάζαρο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Επιστρέφει η Θοδώρα – Αυτός καλύπτει τον Λάζαρο και τον φυγαδεύει

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα