Μπαρτσελόνα: Παλεύει να κλείσει από τώρα για το 2024 περιζήτητο εξτρέμ που μένει ελεύθερο

12:26 14/9/2023 - Πηγή: Contra

Τις μελλοντικές της μεταγραφικές κινήσεις έχει αρχίσει να σχεδιάζει η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την καταλανική SPORT εξακολουθεί να δίνει έμφαση σε ελεύθερους.

Αυτή τη φορά το εν λόγω μέσο συνδέει τους μπλαουγκράνα με την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι

μπλαουγκράνα έχουν ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του 21χρονου Ισπανού επιθετικού, ξεκαθαρίζοντας πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση του ειδικά αν αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς από την Μπιλμπάο.

Πάντως, η ισπανική ομάδα προκειμένου να μην τον χάσει φέρεται να έχει καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης για τα τρία επόμενα χρόνια με τον ίδιο να μην δείχνει θετικός, προς το παρόν τουλάχιστον, να πει το "ναι".

Ο ταλαντούχος Ισπανός εξτρέμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε στα ραντάρ και της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι αλλά φέρεται να απέκλεισε,για τη δεδομένη χρονική στιγμή, την προοπτική μεταγραφής του στην Premier League.

Μάλιστα, ισχυροί σύμμαχοι της Μπαρτσελόνα στην περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς φέρεται πως είναι και τα νέα μεγάλα αστέρια της ομάδας, Γκάβι, Μπάλντε και Λαμίνε Γιαμάλ, με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην Παρί: Στέλνει δανεικό στην Τουρκία και ταλαντούχο χαφ της

Τσέλσι: Οι μπλε ετοιμάζουν πρόταση για κορυφαίο φορ που έχει αποβληθεί λόγω παράνομου στοιχηματισμού

Ο Μαγκουάιρ έστειλε δημόσιο μήνυμα στον Τεν Χαχ μετά από τα 23 λεπτά συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Παλεύει, 2024,bartselona, palevei, 2024