Η Ρεάλ συνεχίζει να χτίζει για το μέλλον: Βρέθηκε και ο εκλεκτός για αντι - Καρβαχάλ

10:54 14/9/2023 - Πηγή: Contra

Τις προσιτές περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην αγορά για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με την Diario AS ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ προέρχεται από την Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Ρις Τζέιμς ο οποίος, παρά τους διαδοχικούς τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων, χαίρει της εκτίμησης του προέδρου των μερένχες αλλά και των συνεργατών του και φέρεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς προέρχεται από τις ακαδημίες

των μπλε και το συμβόλαιό του με την ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2028 με την Τσέλσι να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές τις απαιτήσεις της για να πει το "ναι" στην πώλησή του.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στη Τσέλσι αλλά η Ρεάλ παρακολουθεί διακριτικά την εξέλιξή του καθώς ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντάνι Καρβαχάλ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025 όταν και ο Ισπανός θα βρίσκεται στο 33ο έτος της ηλικίας του.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ τους την τελευταία διετία με τους Μπέλιγχαμ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκιουλέρ αλλά και Έντρικ, ο οποίος βέβαια αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης επίσημα από το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μαγκουάιρ έστειλε δημόσιο μήνυμα στον Τεν Χαχ μετά από τα 23 λεπτά συμμετοχής

Πατέρας έδωσε παραπάνω από τον μισθό ενός χρόνου για να παίξει ο γιος του 10 λεπτά σε ομάδα

Γιουβέντους: Πήρε απόφαση - ρίσκο παρά τις εξελίξεις για Πογκμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Βρέθηκε, - Καρβαχάλ,real, vrethike, - karvachal