Αποκαρδιωτικός Ντεμπελέ μέχρι στιγμής: Τραγικά τα πρώτα του νούμερα στην Παρί Σεν Ζερμέν

14:41 7/10/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να κρατήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ καθώς ο Τσάβι τον θεωρούσε παίκτη βαρόμετρο για το μεγαλόπνοο σχέδιό του. Πράγματι, ο Γάλλος είχε πάρει μπρος και ήταν εξαιρετικός στις υποχρεώσεις του με τη μπλαουγκράνα φανέλα. Ωστόσο, τέλος καλοκαιριού εμφανίστηκε η Παρί και εκμεταλλευόμενη μία ρήτρα στο συμβόλαιο του πλάγιου επιθετικού έδωσε 50.000.000 ευρώ και τον αγόρασε.

Ο 26χρονος δεν το συζήτησε με την Μπάρτσα, δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς και επέστρεψε στην πατρίδα του. Μέχρι στιγμής, πάντως, η μεταγραφή αυτή δεν βγαίνει αφού

τα στατιστικά του Ντεμπελέ δεν αγγίζουν τα αναμενόμενα και τα ζητούμενα από έναν ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου. Μην ξεχνάμε πως η ΠΣΖ πήρε τον Ντεμπελέ για να κουβαλήσει την ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ.

Τι έχει γράψει το κοντέρ μέχρι στιγμής; Οκτώ παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League με μηδέν γκολ και μόλις μία ασίστ. Τίποτα δηλαδή. Φυσικά, η σεζόν είναι μεγάλη και πιθανότατα όταν ο παίκτης μπει στο κλίμα να γίνει περισσότερο ουσιαστικός για την ομάδα που ποντάρει πολλά πάνω του και ήδη βρίσκεται κι αυτή σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαρδιωτικός Ντεμπελέ, Τραγικά, Παρί Σεν Ζερμέν,apokardiotikos ntebele, tragika, pari sen zermen