Λίβερπουλ: Ζαλισμένος ο ατζέντης του Καϊσέδο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο... πατάτας στη μεταγραφή στην Τσέλσι

13:34 7/10/2023 - Πηγή: Contra

Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο μάνατζερ του Μοϊσές Καϊσέδο, Μανουέλ Σιέρα στο Futbol sin Cassette και έδωσε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σίριαλ της μεταγραφής του παίκτη του στην Τσέλσι και την επιλογή που έγινε υπέρ των Μπλε αντί για την Λίβερπουλ.

Κοιτάζοντας πίσω από τις λέξεις στη συγκεκριμένη εξομολόγηση φαίνεται πως ο εκπρόσωπος ήθελε Κλοπ, αλλά ο παίκτης επέλεξε Τσέλσι διότι είχε δώσει το λόγο του. Χαρακτηριστικά ήταν η ατάκα του ατζέντη

που ανέφερε ότι το πρότζεκτ της Λίβερπουλ είναι πιο σταθερό συγκριτικά με αυτό που παρουσιάζουν οι Λονδρέζοι και θέλει δύο ίσως και τρία χρόνια για να προχωρήσει...

"Οταν μας πλησίασε η Λίβερπουλ ο Μοϊσές ζαλίστηκε κι εγώ ζαλίστηκα. Αλλά η Τσέλσι ήταν από κοντά και μας ζητούσε να πάμε εκεί. Είχαν ζητήσει μία ώρα για να ματσάρουν την προσφορά της Λίβερπουλ προς την Μπράιτον. Τελικά, η μία μέρα κατέληξε σε δύο μέρες διαπραγματεύσεων".

Κι από εδώ και πέρα αρχίζει το καλύτερο!

"Είναι περίπλοκο. Φανταστείτε να σας γράφει ο Κλοπ και να σας καλεί η Λίβερπουλ. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως και η Τσέλσι (συμπλήρωσε ο Σιέρα), με σταθερότερο πλάνο συγκριτικά με αυτό της Τσέλσι σήμερα που είναι φιλόδοξο με προοπτική δύο ή τριών ετών μετά. Η επιλογή της Τσέλσι και της Λίβερπουλ ήταν ερωτηματικό διότι οι προσφορές ήταν πάνω κάτω ίδιες. Κατέληξε να διαλέξει την Τσέλσι γιατί είχε δώσει το λόγο του από πριν".

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Ζαλισμένος, Καϊσέδο, Τσέλσι,liverpoul, zalismenos, kaisedo, tselsi