Το Galaxy Note 7 επανακυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Samsung

11:15 28/6/2017 - Πηγή: Xblog

Το περιβόητο κινητό-βόμβα Samsung Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει για τρίτη φορά στην αγορά για τους οπαδούς της σειράς Note, σχεδόν ένα χρόνο από την αρχική ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η νέα έκδοση του phablet θα ονομάζεται Galaxy Note 7 Fandom Edition και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα

με απόθεμα περίπου 400,000 κομμάτια το πολύ. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα $600 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα εμπιστευτούν το Galaxy Note 7 και πόσα κομμάτια θα πουλήσει τώρα που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8. Ίσως αποτελέσει μια οικονομική εναλλακτική για όσους θέλουν ένα νέο Note αλλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν €999 για το Note 8.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, θα είναι τα ίδια με του αρχικού Note 7 όμως θα έχει μικρότερη μπαταρία. Η εταιρία το δοκιμάζει εδώ και μήνες, άρα θα έχει περάσει πάρα πολλές δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι δεν ανατινάζεται. Δείτε τις φωτογραφίες του Fandom Edition που διέρρευσαν το Πάσχα.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα