Galaxy Note 8: Υποτιθέμενο poster της Samsung αποκάλυψε το κινητό

18:31 26/6/2017 - Πηγή: Xblog

«Πως θα μοιάζει το Galaxy Note 8;» Αυτή είναι η ερώτηση που “ταλαιπωρεί” τους οπαδούς της Samsung, και σήμερα ίσως μάθαμε την απάντηση.

Στην εικόνα που ακολουθεί υποτίθεται ότι βλέπουμε ένα διαφημιστικό poster της Samsung που δείχνει το επερχόμενο Galaxy Note 8. Το μπροστινό μέρος θυμίζει το Galaxy

S8, όμως από πίσω έχει διαφορές – υπάρχουν δύο κάμερες, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στο κέντρο για να εντοπίζεται πιο εύκολα και το φλας μαζί με τον αισθητήρα καρδιακών παλμών έχουν μετακινηθεί στο πάνω μέρος του κινητού.

Ακόμα και αν το poster είναι ψεύτικο, μας δίνει μια ιδέα για το πως θα είναι το τελικό Galaxy Note 8. Κατά πάσα πιθανότητα η Samsung θα χρησιμοποιήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του Galaxy S8 στο Note 8, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος, μικρά περιθώρια πάνω και κάτω από την οθόνη, ελάχιστα κυρτή οθόνη και γυάλινη πλάτη. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος, κοντά στις κάμερες, επειδή η Samsung αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα μέσα στην οθόνη και δεν θα προλάβει να το λύσει πριν βγάλει στην αγορά το Note.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να ανακοινωθεί στις ΗΠΑ την ίδια περίοδο με το iPhone 8. Η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή για πολλούς, αφού θα κοστίζει €999 στην Ευρώπη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια ανεπίσημα renders του κινητού (υπάρχει μόνο ένα “λάθος” στους αισθητήρες).

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα