Fleksy: Αναστήθηκε το ταχύτερο πληκτρολόγιο για Android και iOS

19:32 26/7/2017 - Πηγή: Xblog

Το Fleksy πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα πληκτρολόγια για Android και iOS smartphones, όμως πέρσι το εξαγόρασε η Pinterest και το “σκότωσε.” Το κυριότερο “selling point” του Fleksy είναι η ταχύτητα πληκτρολόγησης, και σύμφωνα με την εταιρία είναι το ταχύτερο πληκτρολόγιο για κινητά.

Σαν παλιός χρήσης του Fleksy είχα απογοητευτεί από τον θάνατο του Fleksy, όμως τώρα με μεγάλη χαρά αναφέρω ότι η Thingthing εξαγόρασε το πληκτρολόγιο από το Pinterest και αμέσως επανέφερε το πληκτρολόγιο στη ζωή. Για αρχή κυκλοφόρησε σημαντικές ενημερώσεις για τις εφαρμογές σε Android και iOS που διορθώνουν bugs, και ανακοίνωσε ότι θα εισάγουν περισσότερα θέματα, προεκτάσεις και δυνατότητες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Fleksy διαθέτει δεκάδες θέματα και δυνατότητα δημιουργίας ενός δικού σας θέματος, έχει συντομεύσεις για να γράφετε πολύ πιο γρήγορα, υποστηρίζει προεκτάσεις (extensions) και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις παραμετροποίησής του. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε αριθμητική γραμμή πάνω από τα γράμματα, μηχανή αναζήτησης για GIFs και άλλα.

Το πληκτρολόγιο είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, αλλά χρεώνει για κάποια θέματα και την επιλογή για περισσότερες προεκτάσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε για iOS από εδώ και για Android από εδώ.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα