Moto Z2 Force: Επίσημο με Snapdragon 835 και νέα Moto Mods

19:36 25/7/2017 - Πηγή: Xblog

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα τη νέα ναυαρχίδα στα smartphones Moto Z2 Force η οποία θα κυκλοφορήσει σε κάθε μεγάλο πάροχο στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

Σχεδιαστικά, το Moto Z2 Force θυμίζει τα υπόλοιπα κινητά της Motorola,

με το μονό κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη και το εξόγκωμα για τη κάμερα στο πίσω μέρος. Το κινητό κατασκευάζεται με 7000 series αλουμίνιο και είναι ανθεκτικό στις πτώσεις, αλλά δεν έχει πιστοποίηση σε κάποιο πρωτόκολλο για αντοχή κάτω από το νερό, όπως οι ανταγωνιστές του.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχουμε 5,5-ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, Snapdragon 835 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 GB RAM (στις ΗΠΑ έχει 4 GB), 128 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα (64 GB για τις ΗΠΑ), αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη και μπαταρία χωρητικότητας 2,730 mAh.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κινητό διαθέτει υποστήριξη για Bluetooth 4.2 από το κουτί, αλλά μόλις αναβαθμιστεί στο Android O θα υποστηρίζει το Bluetooth 5. Ακόμη διαθέτει USB-C θύρα, διπλή κάμερα 12-megapixels και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν δικό τους διπλό-LED (δύο τόνων) flash. Ένα μείον αποτελεί η έλλειψη θύρας ακουστικών.

Moto Z2 Force – Ένα ακόμα κινητό χωρίς θύρα ακουστικών

Τέλος, η Lenovo παρουσίασε δύο νέα Moto Mods: το ένα είναι μια κάμερα για εγγραφή βίντεο 360° που κοστίζει $299 και το δεύτερο ονομάζεται Moto Game Pad και ουσιαστικά είναι ένα χειριστήριο για τα παιχνίδια. Όσοι προ-παραγγείλουν το νέο Moto (στις ΗΠΑ τουλάχιστον) θα πάρουν δώρο το Moto Mod-προβολέα Insta-Share Projector.

Η εταιρία ζητάει για όλα αυτά ~$720. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα