Μπράβο στην αστυνομία!

Όπως αποκαλύπτει το notioanatolika.gr, κατάφεραν να εξαρθρώσουν μια σπείρα διακίνησης, εμπορίας αλλά και τυποποίησης ναρκωτικών που αριθμούσε 145 άτομα, Έλληνες, Αλβανούς αλλά και από χώρες της Ασίας!

Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια της δράσης της – περίπου για ενάμισι χρόνο - η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση είχε «κύκλο εργασιών» που ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπλεγμένα στις δραστηριότητες της είναι και πάρα πολλοί έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού αφού ένα μεγάλο μέρος των «εσόδων» προήλθε από αγοραπωλησίες σκληρών ναρκωτικών - όπως ηρωίνης και

κοκαΐνης – και στις μεγαλύτερες φυλακές της χώρας.

Παράλληλα οι δραστηριότητές της σπείρας εκτεινόταν από την Αλβανία έως και την ανατολική Αττική όπως για παράδειγμα στην Κερατέα και άλλες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ πολλές δοσοληψίες και «βάσεις» της οργάνωσης βρίσκονταν και στη δυτική Αττική αλλά και στο Ζεφύρι και στο Μενίδι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη της σπείρας όχι μόνο μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία στη χώρα μας αλλά και τα τυποποιούσαν ώστε να τα διακινούν και να τα βγάζουν στο «εμπόριο» με μεγαλύτερη ευκολία.

Παρά το γεγονός ότι έχουν συλληφθεί δεκάδες μέλη του απίστευτου κυκλώματος αναζητείται ακόμη μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σε αυτό ενώ εκφράζεται η υποψία ότι διόλου απίθανο να κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με δεδομένο μάλιστα ότι πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζε και αστυνομικός ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί


Keywords
Τυχαία Θέματα