Ζουγανέλη- Κιμούλης- Μουτάφη: Όταν τρεις πρώην συναντώνται!

Η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» στο Ηρώδειο με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Αιμίλιο Χειλάκη ήταν η αφορμή για να συναντηθούν ο Γιώργος Κιμούλης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ελισάβετ Μουτάφη.

Από τον περασμένο Οκτώβρη ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός διατηρούσε σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη η οποία όμως είχε περάσει από πολλές διακυμάνσεις. Στα μέσα του Μαΐου οι φήμες πως το ζευγάρι χώρισε και πλέον ο Γιώργος Κιμούλης είναι με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

φούντωσαν. Μια σχέση που ναι μεν υπήρχε αλλά κανείς από τους δυο τους δεν την επιβεβαίωσε. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, και αυτή η σχέση έλαβε τέλος.

Χθες το βράδυ, όμως, στην παράσταση ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το Γιώργο Κιμούλη ο οποίος έφτασε μόνος του στο Ηρώδειο και κάθισε με την καλή του φίλη Ελένη Ράντου, την Ελισάβετ Μουτάφη με την Ηρώ Λούπη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία έφτασε στο χώρο μόνη της.

Οι τρεις τους, τουλάχιστον σε δημόσια θέα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για επανασύνδεση του Γιώργου Κιμούλη με την Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο χρόνος θα δείξει...

Keywords
Αναζητήσεις
μπουγιουρης μουταφη
Τυχαία Θέματα