Βίκυ Καγιά: «Για χρόνια ζούσα σε στρατιωτικό καθεστώς»

Τις δηλώσεις του Λιάγκα για την Βίκυ Καγιά ακολούθησε ένα φωτογραφικό θέμα σε εβδομαδιαίο περιοδικό, από βόλτα με το σύντροφό της και τα δύο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως, εφόσον γνώρισε τα παιδιά του, ο γάμος είναι κοντά.

«Μα είναι δυνατόν να μη γνωρίσω τα παιδιά του; Είναι ένας άνθρωπος που έχει δύο παιδιά και αρκετές μέρες τα έχει μαζί του. Δεν θα τα γνώριζα; Εσύ, αν έβγαινες με έναν άνθρωπο που έχει δύο παιδιά, δεν θα τα γνώριζες; Δεν θα κάνατε μαζί μια βόλτα;» αναρωτιέται η ίδια μιλώντας στο περιοδικό People.
Η

Βίκυ είναι φιλοσοφημένη, με πολύ καθαρή σκέψη και συγκροτημένο πάντα λόγο. «Ξέρεις, όσες φορές πίεσα τα πράγματα, δεν μου βγήκε σε καλό. Για χρόνια ζούσα σε στρατιωτικό καθεστώς, με χιλιάδες "πρέπει", κάστινγκ, προθεσμίες. Τώρα πια δεν θέλω. Πλέον θέλω να έρχονται τα πράγματα μόνα τους και άμα έρθουν. Είτε αυτό είναι παιδί, είτε γάμος, είτε συγκατοίκηση. Και η σχέση μου με τον Ηλία ήρθε πάρα πολύ φυσικά. Ήμασταν μήνες φίλοι. Σχεδιάζαμε το paper του Fresh, γελούσαμε, περνούσαμε όμορφα. Δεν τον πίεσα, δεν με πίεσε, δεν με άγχωσε και δεν τον άγχωσα. Θα μπορούσε και να μην έχει γίνει. Αλλά όσο δουλεύαμε μαζί και όσο βγαίναμε μαζί, είδαμε πόσα πολλά κοινά σημεία έχουμε» εξομολογείται στο People.

Keywords
Αναζητήσεις
maskes stratiotiko
Τυχαία Θέματα