Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε σε γυρίσματα, καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε και γίναμε ζευγάρι»

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και δυόμισι με τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Πολυκατοικία».

«Γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν συνέβη όμως αμέσως και δεν είναι ότι το κρατήσαμε μυστικό για έναν χρόνο. Συνέβη καιρό μετά, προς το τέλος της πρώτης σεζόν. Γνωριστήκαμε, καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε και γίναμε ζευγάρι. Όπως θα συνέβαινε σε δύο ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Δεν έχει διαφορά. Δεν έχει κάτι πιο ρομαντικό», εξομολογήθηκε

η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Όσο για το αν πιστεύει ότι ένα δημόσιο πρόσωπο μπορεί να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή είπε στο TvΈθνος: «Ναι, μέχρι ένα σημείο. Γιατί κι εγώ προσπάθησα να το κάνω, αλλά κάποιες φορές δεν τα κατάφερα. Ας πούμε, έτυχε να με φωτογραφήσουν σε διακοπές και σε εξόδους μου, παρότι δεν το ήθελα. Προσπαθώ να προστατεύω τη ζωή μου "με νύχια και με δόντια". Όταν κάνω μια δημόσια εμφάνιση και ξέρω ότι θα υπάρχει κάμερα, είναι δική μου απόφαση. Όταν, όμως, πάω διακοπές ή κάπου να φάω με φίλους μου, πάλι τότε είναι απόφασή μου να βγω έξω "σαν άνθρωπος", χωρίς τις κάμερες. Τώρα, αν αυτό δημοσιοποιηθεί, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε το προβάλλω, αλλά ούτε το κρύβω"».

Keywords
Τυχαία Θέματα