Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω περάσει τα 40 αλλά προλαβαίνω νομίζω να κάνω παιδί»

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και για το φλερτ. Τι σημαίνει λοιπόν φλερτ;

«Το φλερτ για μένα είναι ατάκα. Μπορεί να μην ξεχωρίσεις πότε φλερτάρω και πότε όχι, γιατί τους "πειράζω" όλους, ειδικά τους φίλους μου» είπε στο Πρωινό Mou. Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, τόνισε: «Γνωριστήκαμε

στα γυρίσματα για το Κόκκινο Δωμάτιο. Ήμασταν πιο φίλοι στην αρχή, κάναμε πλάκα όπως με όλους. Κάποια στιγμή, όμως, κάτι άλλαξε αμοιβαία, σοβάρεψε τυχαία. Βέβαια πέρασαν και χρόνια για να σταθεροποιηθεί, το πήγαμε σιγά-σιγά. Δεν είναι δηλαδή ότι έγινε "έκρηξη". Ερωτευτήκαμε εκρηκτικά, αλλά δεν είπαμε "άντε, πάμε να παντρευτούμε". Εγώ το είπα λίγο νωρίτερα, ο Νίκος άργησε περισσότερο! Παντρευτήκαμε στον έκτο-έβδομο χρόνο που ήμασταν μαζί».

Όσο για το αν θα γίνει μητέρα, απάντησε: «Ναι, θέλω να κάνω παιδιά. Το έχω αφήσει, όμως, στο "όπως κάτσει". Κάποια στιγμή πήγε να μου γίνει εμμονή, γιατί έχω περάσει τα 40 και σκεφτόμουν αν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω και τέτοια. Προλαβαίνω νομίζω, αλλά κι αν δεν γίνει δεν πειράζει».

Νιώθει sexy; «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σέξι, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Δεν με απασχολεί, δεν με ανεβάζει ούτε με "κατεβάζει" ψυχολογικά. Δεν έχω ανασφάλεια σχετικά με το αν είμαι επιθυμητή γυναίκα, ήμουν επιθυμητή ακόμα κι όταν είχα παχύνει πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα