Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξανδρος Γέροντας – Παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή στον πνεύμονα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας καθώς παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή.Ο 29χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και την πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση

των τραυμάτων του στην οσφυϊκή και θωρακική περιοχή.

Οι πρώτες τέσσερις κρίσιμες μετεγχειρητικές μέρες κύλησαν ομαλά για τον ασθενή, χωρίς επιπλοκές με τους θεράποντες ιατρούς να τονίζουν ότι κάθε λεπτό που η κατάσταση του παραμένει σταθερή, ο ίδιος κάνει ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα προς την ίαση του.

Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία 24ωρα ο ασθενής παρουσίασε φλεγμονή στον πνεύμονα, κάτι το οποίο είναι αρκετά σοβαρό καθώς έχει υποστεί τριπλή ρήξη και έχει σπάσει το διάφραγμα. Οι γιατροί επιδίδονται σε ένα δύσκολο αγώνα για την αντιμετώπιση της επιπλοκής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η κατάσταση του είναι δύσκολη λόγω του ότι ο ασθενής βρίσκεται σε μηχανική αναπνευστική υποστήριξη η οποία αποτελεί δίοδο για τα νοσοκομειακά μικρόβια. Πάντως, μέχρι να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή, ο 29χρονος θα απομακρυνθεί από τη μηχανική αναπνευστική υποστήριξη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα