Το σίριαλ «Δούκισσα – Χρυσικοπούλου» συνεχίζεται…

Το σίριαλ «Δούκισσα – Χρυσικοπούλου» θέλησε να σχολιάσει στην στήλη της η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη!

Με τον δικό της, πάντα, τρόπο σχολίασε όλα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί ενώ έριξε τα βέλη της στην πανελίστρια της Ελένης, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Βήμα:
«Είναι θετικό σε περιόδους που πολλά απομεινάρια του lifestyle αρνούνται να ξεπεζέψουν να εκφράζεται από κάποια πρόσωπα η άποψη που θα ασκήσει αυστηρή κριτική και θα

τα αποκαθηλώσει. Λογικό βέβαια είναι η κριτική άποψη να εκφράζεται από άτομα που δεν αποτελούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κομμάτια του συστήματος. Στην περίπτωση της πανελίστριας της εκπομπής «Ελένη» η οποία προσκεκλημένη της εκπομπής «Ολα τρέλα» εξέφρασε την άποψη ότι η Δούκισσα Νομικού είναι χειρότερη παρουσιάστρια από τη Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να ισχύσει το «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Επιπλέον, η συγκεκριμένη συμπεριφορά δείχνει έλλειψη καλών τρόπων», σχολίασε και κατέληξε: «Το να μιλάς προσβλητικά για κάποιον που είναι απέναντί σου, οικοδεσπότης, και εσύ για να κάνεις αίσθηση φροντίζεις να μπεις «στο σπίτι του με αέρα παντογνώστη» δείχνει απελπισμένη ανάγκη να συζητηθείς. Με λάθος τρόπο όμως».

Keywords
Τυχαία Θέματα