Η Θεοδώρα έρχεται ο Πέτρος φεύγει – Σε πλήρη ρήξη ο Τατσόπουλος με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η Θεοδώρα Τζάκρη φλερτάρει με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται τα σενάρια περί οριστικού διαζυγίου με τον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος δέχεται βολές από την Αυγή αλλά και τον στενό πυρήνα ανθρώπων του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά το προκλητικό άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου ο οποίος τον χαρακτήρισε «γελωτοποιό»

ο κ. Τατσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του, ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σήμερα, στις τρεις μετά το μεσημέρι.

«Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων», έγραψε ο βουλευτής και δημοφιλής συγγραφέας στη σελίδα του στο Facebook, «σηκώνοντας το γάντι» που του πέταξε ο κ. Μουλόπουλος.

Το κλίμα της πλήρους ρήξης με την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ιχνηλατείται και από το ύφος των αναρτήσεων του κ. Τατσόπουλου ο οποίος πέραν της φράσης περί «μίας και μοναδικής παράστασης» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε αναφερθεί ευθέως στον κ. Μουλόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον «καημένο» καθώς «έπεσε πάνω στον μοναδικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει χιούμορ. Γκαντεμιά μεγάλη».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής έχει προκαλέσει με τις διαφοροποιήσεις του την οργή όχι μόνο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολλών συναδέλφων του. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτησή του περί «κολάσεως» και ακυβερνησίας που θα προκαλούσε η απλή αναλογική αλλά και η παρομοίωση του Μανώλη Γλέζου με ήρωα του Αστερίξ.

Το κλίμα στην σημερινή κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος αναμένεται εκρηκτικό παρά την διαβεβαίωση από την πλευρά του Πάνου Σκουρλέτη ότι δεν έχει τεθεί ζήτημα διαγραφής του ούτε επισήμως ούτε ανεπίσημα.

«Έχει εκφράσει διάφορες απόψεις , που σε κάποια ζητήματα, το τελευταίο διάστημα, απέχουν πάρα πολύ από τις συλλογικές μας εκτιμήσεις και τοποθετήσεις», είπε ο κ. Σκουρλέτης, σημειώνοντας όμως ότι δεν ενοχλείται τόσο από τη δυνατότητα κάθε βουλευτή να λέει την άποψή του, όσο από το να στέκεται κανείς στο περιεχόμενο των λόγων του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα