Τι δήλωσε η Κατερίνα Θάνου για το γάμο και τη μητρότητα

«Πάντα είχα στο μυαλό μου το ρόλο της μητέρας. Την έχω στο μυαλό μου την οικογένεια, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να γίνει αυτό σωστά», δήλωσε η Κατερίνα Θάνου.

Η αθλήτρια μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Made in star» για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και μιας ολοκληρωμένης οικογένειας. «Δεν έχω αποκλείσει το γάμο από τη ζωή μου. Θα έκανα και ένα δεύτερο γάμο, είναι κάτι που το σκέφτομαι», είπε.

Βέβαια, η Κατερίνα Θάνου δεν μίλησε με ονόματα ούτε για συγκεκριμένες καταστάσεις που

συμβαίνουν στη ζωή της αλλά μάλλον προετοίμαζε το έδαφος για τον κεραυνό εν αιθρία που έσκασε σήμερα το πρωί με την αναγγελία του γάμου της με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό χωρίς όμως να τους έχει αντιληφθεί κανείς. Στη δημοσιότητα η σχέση τους άρχισε να βγαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες. Η σχέση τους ξεκίνησε από ένα γλυκό φλερτ και εξελίχθηκε σε μια δυνατή και ουσιαστική σχέση. Ο Αλέξανδρος που μέχρι τώρα ήταν ένας περιζήτητος εργένης, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Κατερίνα, ενώ αυτό που τον κέρδισε ήταν ο ατίθασος χαρακτήρας της και η έντονη προσωπικότητά της.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα θανου βιογραφικο, θανου ηλικια
Τυχαία Θέματα