Στέλλα Καλλή: «Ήταν επιλογή του Φοίβου να μην τραγουδήσω στην συναυλία για τα 20 χρόνια της καριέρας του»

Η Στέλλα Καλλή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Vox» στο πλευρό του Πάνου Καλίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη.

Συναντήσαμε την Στέλλα στο καμαρίνι της μια μέρα πριν την πρεμιέρα και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κολλητή της φίλη Κατερίνα Παπουτσάκη και την απόφαση που πήρε ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Παναγιώτη Πιλαφά.

- Η Κατερίνα Παπουτσάκη

είναι πολύ καλή σου φίλη. Εσύ θα παντρευόσουν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όπως έκανε εκείνη;

«Μόλις το άκουσα ξαφνιάστηκα πάρα πολύ , αλλά τώρα στην πορεία που βλέπω πόσο ευτυχισμένη είναι, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανε εν βρασμώ . Είναι ευτυχισμένη και μπράβο της την θαυμάζω. Εγώ δεν ξέρω αν θα το έκανα. Όταν είναι η ώρα μου νομίζω θα το καταλάβω»

- Αν το σκεφτόταν περισσότερο πιστεύεις ότι μπορεί και να μην το τολμούσε;

«Μπορεί. Νομίζω ότι κανένας δεν είναι έτοιμος. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για τίποτα. Πιστεύω ότι είναι όλα γραφτά».  

Η Στέλλα είναι νέα, ωραία , ταλαντούχα και δεν είναι ερωτευμένη. Μπορεί να μην βρίσκεται χρόνια στην νυχτερινή ζωή, ωστόσο βλέπει τις αλλαγές που έχουν γίνει.  «Δεν έχω ζήσει τις καλές εποχές της νύχτας . Έχω ζήσει από το τετραήμερο και μετά. Αυτή είναι η εποχή μας, πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό να το αποδεχτούμε ,η νέα τάξη πραγμάτων είναι αυτή. Εύχομαι να δουλεύουμε, να διασκεδάζουμε, να ξεχνιόμαστε, ν’ αφήνουμε τα προβλήματά μας  για λίγο στο πλάι και πάνω απ’ όλα να υπάρχει καλή διάθεση», δήλωσε στο gossip-tv.gr.

- Εσύ έχεις προσαρμοστεί στη νέα τάξη των πραγμάτων;

«Η αλήθεια είναι ότι προσαρμοζόμαστε όλοι θέλουμε δεν θέλουμε. Σκέφτομαι δυο και τρεις φορές πια αν θα ξοδέψω κάτι, αν είναι υπερβολή ή είναι περιττό. Έχω μαζευτεί αρκετά»

- Ο κόσμος συνεχίζει να διασκεδάζει;

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει. Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει στο DNA του την διασκέδαση και χαίρομαι που δεν το βάζει κάτω. Περάσαμε δύσκολο χειμώνα και ίσως αυτός να είναι ακόμα πιο δύσκολος, αλλά βλέπω ότι ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει και θέλει να διασκεδάζει και χαίρομαι που είναι σταθερός»

Η Στέλλα Καλλή ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία Spicy και τα τραγούδια που της έχει γράψει ο Φοίβος έχουν γίνει επιτυχίες.  «Ο Φοίβος είναι ο άνθρωπος που με είδε, με άκουσε και με πίστεψε. Και εγώ αυτό θα του το χρωστάω όσο ζω. Είναι ο άνθρωπος που μου είπε ότι θα κάνουμε αυτό κι έτσι έγιναν τα πράγματα. Τα λόγια είναι περιττά για τον Φοίβο αλλά αισθάνομαι πολύ περήφανη που είμαι στα χέρια του»

-  Είναι αυστηρός μαζί σου;

«Πάρα πολύ. Ο Φοίβος θα βγάλει από μένα , ακόμα και αν αυτό πάρει ώρες ατελείωτες , το καλύτερό μου. Θα προσπαθήσει μέχρι τέλους»

Η Στέλλα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την συναυλία του Φοίβου που έγινε για τα είκοσι χρόνια στης καριέρας του από τις κερκίδες.  «Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια υπέρλαμπρη βραδιά , ήταν υπερπαραγωγή. Μου έλειψε αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα