Πρώτη φορά η Crawford αποκαλύπτει γιατί πήρε διαζύγιο από τον Gere

Η Cindy Crawford και ο Richard Gere κάποτε ήταν παντρεμένοι! Έζησαν μαζί τέσσερα χρόνια, αλλά χώρισαν! Μετά από τόσα χρόνια, η 47χρονη σήμερα Crawford, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που χώρισε από τον ηθοποιό!

«Πολλά έγιναν τότε με τον Richard. Τότε, εγώ ήμουν 22, και σε αυτή την ηλικία προσπαθούσα ακόμα να καταλάβω ποια είμαι, και τι θέλω!Τότε, ο Richard ήταν ήδη 37 ετών!» δήλωσε στην εκπομπή της Oprah Winfrey

"Oprah's Master Class».

Και δεν δίστασε να πει το πρώην top model «Η ηλικία των είκοσι για τις γυναίκες, είναι μια περίοδος που αρχίζεις να πατάς σιγά σιγά στα πόδια σου, να νιώθεις τη δύναμη σου, και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου δύναμη. Και είναι δύσκολο να το αλλάξεις αυτό για μια σχέση! Γιατί μπορεί ένα πρόσωπο να έχει επενδύσει σε σένα, και ξαφνικά, δεν είσαι αυτό που ήξερε πια»!

Και τόνισε: «ήμουν πιο πρόθυμη και έλεγα "οκ θα κάνω αυτό που λες. Σε ακολουθώ". Στη συνέχεια όμως, αντιδράς και λες "τώρα δεν θέλω να ακολουθήσω. Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο, και ενίοτε να προχωρώ μόνη μου"».

Ενώ δεν διστάζει να πει πως ο γάμος τους, της έμαθε και πολλά: «Ο Richard ήταν ένας πολύ έξυπνος και ενδιαφέρων άνδρας, που μου έμαθε πολλά για τον κόσμο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα