Ποιος είπε στην Τέτα Καμπουρέλη ότι μπορεί να την εξαφανίσει;

Μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, η Τέτα Καμπουρέλη διαθέτει πλέον ένα πολύ δυνατό πελατολόγιο. Επιχειρηματίες, πρωταγωνίστριες του ελληνικού social life, καλλιτέχνες, ακόμη και πολιτικοί καταφτάνουν στον χώρο της τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

«Εξακολουθούμε να διατηρούμε τη φιλοσοφία της απομόνωσης για πελάτες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον πολύ κόσμο. Στις πριβέ αίθουσές μας θα συναντήσετε τα πιο σημαντικά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου μας. Υπάρχουν

βέβαια και κάποια πρόσωπα που δεν διστάζουν να μου κλείσουν ραντεβού προκειμένου να πάω να τους φτιάξω τα νύχια είτε σε κάποιο νησί, είτε σε μια χώρα του εξωτερικού όπου βρίσκονται για επαγγελματικούς λόγους ή απλώς για λόγους αναψυχής» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Aληθεύουν οι φήμες που τη θέλουν να έχει περιποιηθεί ακόμη και ξένους σταρ; «Για πολλά χρόνια διατηρούσα συμβόλαιο συνεργασίας με ξενοδοχεία Ομίλου, με αποτέλεσμα να έχω κάνει μανικιούρ, πεντικιούρ και θεραπείες ομορφιάς σε πολλούς ξένους, επώνυμους και μη. Έχω περιποιηθεί τα νύχια του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος μου έλεγε ότι μπορεί να με εξαφανίσει, του ευγενέστατου και πολύ τυπά Τζέιμς Μπράουν, ακόμη και της Μαντόνα. Η Μαντόνα είναι μικροκαμωμένη και έχει πάθος με τη γυμναστική. Όταν την πρωτοείδα εντυπωσιάστηκα από το πόσο λεπτεπίλεπτη, ζωντανή και απλή είναι. Τρύπωσε στον χώρο μου αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και μου ζήτησε απλώς να της κόψω τα νύχια κοντά...»

Keywords
Τυχαία Θέματα