Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος»

Καθώς Βανέσα Αδαμοπούλου περιγράφει την πλοκή και των δύο βιβλίων επικεντρώνεται στο παρελθόν και σε μια εποχή που δεν έχει ζήσει.

«Η σύγχρονη ζωή δεν με εμπνέει, γιατί όλα έχουν γίνει πιο επίπεδα και εύκολα, ενώ παλιότερα υπήρχε μια μαγεία. Ίσως γι' αυτό προτιμώ τα ταξίδια σε μέρη που έχουν ιστορία. Μπορεί η εξωτερική μου εμφάνιση να είναι πολύ μοντέρνα, όμως αγαπάω το vintage και όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω

αρχαιολόγος» τόνισε στο People.
Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη, ο σύντροφός της, Ιωάννης Παπαζήσης, είχε αναφέρει πως η Βανέσα θέλει να επισκεφτεί το Άουσβιτς. «Πράγματι! Πολλοί με θεωρούν τρελή, αλλά θέλω πολύ να πάω Βαρσοβία-Κρακοβία-Άουσβιτς και κανείς δεν με ακολουθεί. Θέλω πολύ να δω αυτό το μέρος, γιατί θεωρώ πως θα βιώσω πρωτόγνωρα συναισθήματα».
Ο σύντροφός της αποφεύγει συνήθως να απαντάει δημόσια για τη σχέση τους, όμως μιλούσε με περηφάνια για τη συγγραφή των βιβλίων της. «Είναι πολύ περήφανος και για τα δύο βιβλία μου. Προτιμά να τα διαβάζει μόλις τα ολοκληρώνω. Μάλιστα στην αρχή με κορόιδευε και μετά, όταν διάβασε το πρώτο μυθιστόρημα, είχε ενθουσιαστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα