Παραμένει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Δέστε τους»

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να δήλωσε πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ότι την επομένη σεζόν δεν θα είναι στην εκπομπή «Δέστε τους» αλλά τα πλάνα του άλλαξαν μετά την συνάντηση με του ιθύνοντες του σταθμού.


Σύμφωνα λοιπόν έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά η συνάντηση αυτή έγινε και τελικά... όλα πήγαν καλά για τις δύο πλευρές αφού έδωσαν τα χέρια και για την επόμενη σεζόν. Ο Μουτσινάς δέχτηκε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στον ALPHA

και να συνεχίζει να παρουσιάζει το «Δέστε τους» μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και το Γιώργο Δάσκαλο.

Το... δέσιμο των χεριών μάλιστα, περιλαμβάνει και τον «Αδύναμο κρίκο» με προοπτική, αν όλα πάνε καλά και μπορέσει ο ALPHA να πληρώσει και να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού, να βγει στον αέρα το Φεβρουάριο του 2014. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, για να επιτευχθεί το «δέσιμο» δεν δεσμεύτηκαν ότι αν δεν γίνει ο «Αδύναμος κρίκος» ο Μουτσινάς θα πρέπει να παρουσιάσει κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι, εκτός από το «Δέστε τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα