Του είπα ψέμματα και τον έχασα. Πώς θα τον φέρω πίσω;

19:23 7/6/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

*Θα σας παρακαλούσαμε να στέλνετε τα γράμματά σας σε ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες.


Το γράμμα της αναγνώστριας

geia sas me lene iwanna....eimai polu erwteumeni me ton prwin m...ton exasa giati anakalipse 2 psemata pou t eixa pei...ton nhko sthn arxi enw m ferotan wraia de m arese me apotelesma na psaxno dikiologies g na mh ton blepo...siga siga me ta wraia logia to endiaferon t me ekane na ton erwteuto....otan

t to ediksa autos alakse adiaforouse mexri pou ton exasa...tou eipa psemata oti eimai eggyos g na ton fero piso..la8os alla hmoun apelpismeni...tou stelno ka8hmerina mnmta sta opoia nai men m apantaei alla h 8a me mioni h 8a me brizi..m leei na sunexiso th zwh m k na mh ton apasxolo....an mporite na me boi8isete kapos enan tropo na ton fero piso....eimai 26 xronon k mexri shmera den exw kataferi na kratiso kati dipla m....niw8o adia xwris t niko,..eftasa sto simio na xaso k th douleia m giati den mporousa na antapeksel8o sths apetisis ths.....ti na kano den antexo allo..protimo na pai8ano para na mhn yparxi sth zwh mou....

Η απάντηση του Queen.gr

Ιωάννα... Ιωάννα. Είσαι 26 και μόνη. Το θέμα μας δεν είναι να κερδίσεις πίσω μια χαμένη υπόθεση για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου αλλά ακριβώς το να τα βρεις μόνη με τον εαυτό σου. Το πρόβλημα βρίσκεται ακριβώς εκεί. Στο εαυτό σου.

Πρέπει να κάτσεις και να ταρακουνήσεις την Ιωάννα, ψάχνοντας πολύ σοβαρά τι φταίει. Το θέμα μας δεν είναι καθόλου ο πρώην σου. Ο πρώην σου αποτελεί μια δικαιολογία για σένα. Δες λίγο πώς χειρίζεσαι τα πράγματα. Ερωτεύτηκες κάποιον όπως λες που δεν σου άρεσε, ακριβώς όταν ένιωσες πως χάνεις την προσοχή του. Είπες ψέμματα ότι είσαι έγκυος. Αυτό δεν διορθώνεται με τίποτα! Πρέπει να το σταματήσεις αυτό. Δημιουργείς καταστάσεις μέσα στο μυαλό σου και μετά τις μεγαλοποιείς. Τώρα κάθεσαι και σε βρίζει ένας άνθρωπος που μπορεί να μην άξιζε τον κόπο. Φαίνεσαι στα μάτια του άρρωστη κι εμμονική. Μετά από το ψέμμα αυτό, καταλαβαίνεις ότι δεν μένουν περιθώρια στιν άλλο να το δει αλλιώς- τη στιγμή που ούτως ή άλλως δεν σε ήθελε. Αυτά συμβαινουν. Το να τα κάνουμε όλα τόσο τρελό ζήτημα που θα μας οδηγήσει να το παίξουμε και έγκυος για να μείνει κάποιος που μας απέρριψε, δεν είναι λύση. Ούτε η επιμονή. Λύση είναι η αποδοχή του λάθους μας και της απόρριψης για να πάμε παρακάτω και να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.

Το σωστό δεν είναι να βρίσκουμε ένα έτερο ήμισυ για να μας συμπληρώσει. Οφείλουμε να είμαστε πλήρεις από μόνη μας ώστε είτε φύγει είτε μείνει ο κάθε άλλος να είμαστε καλά. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σε ... συμπληρώσει. Πρέπει από μόνη σου να είσαι ολόκληρη ώστε να μη λες ποτέ αν φύγει προτιμώ να πεθάνω. Το να χάσεις τη δουλειά σου εξαιτίας αυτής της ιστορίας καταντά τραγικό. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Πρέπει να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω χωρίς να ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα