Νίκος Αναδιώτης: «Αν ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου τότε κάτι λείπει από τη δική σου»

«Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή», λέει ο Νίκος Αναδιώτης προς απάντηση σε όλους όσοι έχουν αμφισβητήσει το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Οι βασιλιάδες» λέει στο περιοδικό Glam: «Όταν ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου, κάτι λείπει από τη δική σου. Πάντως, καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, δεν κρατάω κακίες! Δεν έχει τύχει να ακούσω τέτοια σχόλια. Δεν έχω, πάντως, κανένα πρόβλημα. Αν γίνονται κιόλας από κάποιον ειδικό, θα τα ακούσω για να γίνω καλύτερος», λέει ενώ αποκαλύπτει πως ένιωσε όταν είδε το πρώτο

επεισόδιο. «Υπάρχουν φορές που μου αρέσει ο εαυτός μου όταν τον βλέπω στο επεισόδιο, υπάρχουν άλλες που δεν μου αρέσει. Μάλιστα, όταν είχα δει το πρώτο επεισόδιο, ήμουν με φίλους και γελούσαμε πολύ. Είχα αισθανθεί αρκετά αμήχανα», εξομολογείται. Όσο για το αν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι άλλο; «Θα προσπαθήσω να βρω κάποια δουλειά σε αυτό που έχω σπουδάσει, θα συνέχιζα τις σπουδές μου στη Φυσικοθεραπεία, θα έκοβα κι άλλο τα έξοδά μου κι έχει ο Θεός...», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα