Ναταλία Γερμανού: «Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Βρεττό. Το “Ποτέ ξανά” δεν το έγραψα για εκείνον»

Η Ναταλία Γερμανού σήμερα μέσα από την εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον Ηλία Βρεττό.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Παύλο Σταματόπουλου να θέλει να δώσει «πάσα» για ένα βίντεο και την ρωτάει: «Πόσες φορές σε έχουν ρωτήσει για πρώην συντρόφους σου; Και στην Ελένη το παίξατε πολύ το τραγούδι». Αφήνοντας υπονοούμενα για το κομμάτι που έγραψε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τίτλο «Ποτέ ξανά» καθώς τα Μέσα αναπαρήγαγαν ότι το έχει γράψει για τον Ηλία Βρεττό. «Ήταν λάθος η αναπαραγωγή. Για

άλλον έχει γραφτεί το κομμάτι». «Ένα υπήρχε δικαστήριο σχέσεων και δικαζόταν η Ναταλία Γερμανού…», λέει ο Παύλος Σταματόπουλος. «Αποκλείεται γιατί εμένα όλες μου οι σχέσεις είχαν αίσιο τέλος», τον διέκοψε η παρουσιάστρια. «Την καταδικάζω. Ο ένας παντρεύτηκε αμέσως, ο άλλος πάει και χορεύει», εννοώντας ο παρουσιαστής τον Ηλίας Βρεττό. «Δεν είχα σχέση με αυτόν που χορεύει. Ουδέποτε». Αφού λοιπόν την καταδίκασε την έβαλε να κυκλοφορεί με πλακάτ που έγραφε «Κρατήστε απόσταση ασφαλείας». Όσο για το κομμάτι «Ποτέ ξανά» που το έγραψε γιατί κάποιος σύντροφό της, της είχε πει αυτή τη φράση είπε: «Ναι μου το είχε πει. Τον στενοχώρησα αλλά μετά όλα καλά. Παντρεύτηκε, έχει φτιάξει τη ζωή του. Να με ρωτάνε οι άλλες εκπομπές πριν ρωτήσουν».

 

{youtube}6CuVYhx7mX0{/youtube}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα