Μαρία Μπεκατώρου: «Είμαι άνθρωπος της ασφάλειας»

Υπήρξε στιγμή στην καριέρα της Μαρία Μπεκατώρου που θέλησε να αφήσει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ;

«Δεν υπήρξε στιγμή που να το θέλησα. Εκεί είχα και έχω μια επαγγελματική ισορροπία και ασφάλεια συναισθηματική. Αυτό ήταν πάντα και δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Σου μιλάω ειλικρινά, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να φύγω» τόνισε στο TVGlam.

Γιατί επιμένει να είναι σε ένα κανάλι μικρής εμβέλειας από τη στιγμή που έχει προτάσεις από μεγαλύτερα κανάλια; «Οι προτάσεις που με ενδιέφεραν πάρα πολύ ήταν το «JuniorMasterChef» και το «Yourfacesoundsfamiliar». Δεν σκέφτηκα να το εγκαταλείψω,

κατ’ αρχάς γιατί ποτέ οι υπεύθυνοι των καναλιών δεν με έβαλαν σ’ αυτό το δίλημμα, οπότε στο μυαλό μου δεν μπήκε η σκέψη ή το ένα ή το άλλο. Γι’ αυτό και ποτέ δεν προβληματίστηκα. Αν μου το έβαζαν, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να πάρω μια απόφαση. Είμαι άνθρωπος της ασφάλειας. Με κάνει ευτυχισμένη πολύ το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια είμαι σε ένα κανάλι που με βοήθησε να εξελιχθώ τηλεοπτικά και που ποτέ δεν είχα περιορισμό. Είχα πάντα ελευθερία λόγου και κινήσεων, κάτι που θα ζήλευε κάθε παρουσιαστής.»

Keywords
Τυχαία Θέματα