Magic: SANTE shoes!

01:04 1/5/2013 - Πηγή: Ntynomai

Οι γυναίκες έχουν μία σχέση εξάρτησης με τα παπούτσια. Όσα και να έχουν αποκτήσει, πάντα επιδιώκουν να αγοράσουν και άλλα και να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους. Και όχι άδικα, αφού το καλό παπούτσι εκτοξεύει τις εμφανίσεις μας, αναδεικνύει το στυλ μας, φωτίζει το κάθε μας βήμα. Πόσο μάλλον τα παπούτσια SANTE τα οποία προσθέτουν σε κάθε σας βήμα, άνεση, γοητεία και θηλυκότητα. Η εταιρία SANTE είναι μία ελληνική εταιρία με ιστορία 30 χρόνων εποικοδομητικής πορείας, ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη,

της ποιότητας και της σχεδιαστικής αντίληψης.

Επίσης δίνει μεγάλη έμφαση στις ιδιαίτερες φόρμες που αγκαλιάζουν μαλακά το πόδι και διακρίνεται για την άριστη ποιότητα των υλικών της. Το παπούτσι αποκαλύπτει το στυλ της κάθε γυναίκας και η εταιρία Sante αναμφισβήτητα καλύπτει τις ανάγκες της, ανεξάρτητα από το στυλ της, ενώ ακολουθεί "κατά πόδας" τα βήματα της μόδας, αφού τα σχέδιά της όσο και τα χρώματα των παπουτσιών της ανταποκρίνονται στις τάσεις που κυριαρχούν!

Αρχικά ξεχώρισα τα μποτάκια που αποτελούν μία από τις πιο must τάσεις αυτού το καλοκαιριού. Με ένα αέρινο φόρεμα συνδυασμένα και να είστε σίγουρες πως θα κάνετε τη διαφορά!

Μποτάκι Sante (75,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκι Grumman (79,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκι Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκι Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκι Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκι Sante (79,00 €) [Περισσότερα]

Τα flat παπούτσια, στο στυλ μπαλαρίνας, μπορούν να φορεθούν από όλες, ανεξάρτητα από το προσωπικό στυλ και αναντίρρητα προσθέτουν άνεση και ευκολία στις καθημερινές μας εμφανίσεις! Τα παστέλ πρωτοστατούν και εξελίσσονται στις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις, κάνοντας μία επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας!

Μπαλαρίνα Sante (39,00 €) [Περισσότερα]Μπαλαρίνα Sante (39,00 €) [Περισσότερα]Μπαλαρίνα Sante (39,00 €) [Περισσότερα]

Για εσάς που θέλετε να έχετε ένα office look, το οποίο θα σας προσφέρει άνεση και κομψότητα, ένα ζευγάρι γόβες με χαμηλό τακούνι είναι ιδανική επιλογή, καθώς αποτέλεσαν κυρίαρχη τάση και στα catwalks.

Μπαλαρίνα Sante (59,00 €) [Περισσότερα]Μπαλαρίνα Sante (59,00 €) [Περισσότερα]Μπαλαρίνα Sante (39,00 €) [Περισσότερα]

To the point είναι το σύνθημα αυτού του καλοκαιριού, καθώς οι μυτερές γόβες ήρθαν για να μείνουν και ασφαλώς δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας ένα από τα πιο δημοφιλή pointed της καλοκαιρινής συλλογής των sante shoes!

Γόβα Sante (69,00 €) [Περισσότερα]Γόβα Sante (69,00 €) [Περισσότερα]Γόβα Sante (69,00 €) [Περισσότερα]

Πόσο υπέροχα είναι τα μακριά μας φορέματα όταν συνδυάζονται με εξίσου όμορφες και καλαίσθητες πλατφόρμες! Το ατού τους είναι η άνεση που προσφέρουν και ασφαλώς ότι προσθέτουν ύψος και χαλαρή διάθεση σε ένα πιο επίσημο outfit. Επίσης συνδυάζονται εξαιρετικά και με σορτς, ναι, καλοκαίρι σου ερχόμαστε!

Πλατφόρμα Sante (69,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Sante (69,00 €) [Περισσότερα]

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ειδικά αυτά με το χοντρό τακούνι ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας και ναι τα λατρέψαμε, γιατί είναι κατάλληλα τόσο για ξέφρενες βραδιές σε clubs όσο και για επίσημες εκδηλώσεις!

Πέδιλο Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Sante (75,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Sante (75,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Sante (79,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Sante (75,00 €) [Περισσότερα]

Ακόμα το σκέφτεστε; Εγώ ήδη δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!

Keywords
Τυχαία Θέματα