Μαρί Σαντάλ: Εργαζόμενη πριγκίπισσα

To περιοδικό GG φιλοξενεί τη Μαρί Σαντάλ στο εξώφυλλό του και στο πεντασέλιδο άρθρο του με τίτλο «Μοντέρνα Πριγκίπισσα», την παρουσιάζει ως μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καριέρας.  

Με τη σειρά ρούχων για παιδιά Μarie Chantal που δημιούργησε κατάφερε να κερδίσει ακόμα και το δύσκολο βρετανικό καταναλωτικό κοινό. Σήμερα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φίρμες στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στο κατάστημά της στο Λονδίνο εξυπηρετεί η ίδια τους πελάτες.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό αναφέρει πως αρχικά ακόμη και η οικογένειά της ήταν προβληματισμένη με την επιλογή

της: «Πρέπει να πω πως δεν δέχτηκαν πολύ καλά την απόφασή μου στην αρχή, όμως ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Ήθελα πραγματικά να είμαι ανεξάρτητη, να έχω φωνή. Ως γυναίκα πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να κάνεις κάτι δικό σου, είτε αυτό είναι κάποια δουλειά είτε κάποιο χόμπι, είτε οτιδήποτε άλλο».

Επίσης μίλησε στο αμερικανικό έντυπο για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα με την οποία έχει συναισθηματικό δέσιμο λόγω του συζύγου της: « Μας ραγίζει την καρδιά. Ο σύζυγός μου ασχολείται πολύ με τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Γράφει άρθρα, ξεκινά ένα δικό του blog και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο CNN. Έχει πολλά πράγματα να πει και υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ακούσουν όσα έχει να πει».

Πηγή: real
Keywords
Τυχαία Θέματα