Ποιοι καλλιτέχνες εξελέγησαν βουλευτές

17:05 7/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Παρέλαση λαμπερών ονομάτων είχε και αυτή η εκλογική αναμέτρηση με τους ηθοποιούς να έχουν την τιμητική τους στα ψηφοδέλτια όλων των κομματικών συνδυασμών.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκλογή της Ελένης Γερασιμίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, όπως και του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς

στο Υπόλοιπο Αττικής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

Παρέλαση λαμπερών ονομάτων είχε και αυτή η εκλογική αναμέτρηση με τους ηθοποιούς να έχουν την τιμητική τους στα ψηφοδέλτια όλων των κομματικών συνδυασμών.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκλογή της Ελένης Γερασιμίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, όπως και του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Υπόλοιπο Αττικής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

Με το κόμμα του Καμμένου εξελέγη και ο Παύλος Κοντογιαννίδης αλλά και η Έλενα Κουντουρά, η μοναδική βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στην Α' Αθηνών.

Εκτός Βουλής μένει αυτή τη φορά η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη που κατέβειανε με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών.

Εκτός Βουλής μένει και ο Γιάννης Βούρος που ήταν και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 2.795 σταυρούς.

Δεν κατάφεραν να εκλεγούν ο Ρένος Χαραλαμπίδης που κατέβαινε στη Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία αλλά ούτε και ο Κώστας Μπίγαλης και η Βάνα Μπάρμπα αφού τα κόμματα ΛΑ.Ο.Σ. και Κοινωνική Συμφωνία αντίστοιχα δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

Δεν κατάφερε να πάρει έδρα ούτε ο Γιώργος Πάντζας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά ούτε και ο Γιάννης Μπέζος με τη Δημοκρατική Αριστερά ο οποίος βέβαια, δεν ήταν εξαρχής σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα