Λάκης Λαζόπουλος: Αποκαλύπτει πώς προέκυψε το Τσαντίρι και τι ήθελε να κάνει πριν από αυτό αλλά ναυάγησε!

Για ένατη χρονιά το «Αλ Τσαντίρι» "μπήκε" στο σπίτι μας και μας χάρισε γέλιο, σάτιρα και αλήθειες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής για τη φετινή σεζόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε τεράστιο άγχος μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή και πως φοβόταν τα πάντα και κυρίως το νέο πλατό και τα καινούργια σκηνικά που απέκτησαν. Ευτυχώς όμως όπως συμπλήρωσε, χάρη στην σκληρή δουλειά που έριξαν οι συνεργάτες

του, όλα πήγαν καλά. «Τι άγχος έχω περάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «αποζημιώθηκα όμως απόψε και ξέχασα τα πάντα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλιστα μίλησε και για τη συνεργασία του με τη Χρύσα Ρώπα στο... κρεβάτι! «Η Χρύσα Ρώπα είναι κομμάτι της ζωής μου. Πριν κάνω το «Τσαντίρι» ήθελα να κάνω ένα κρεβάτι σπιτιού που να μπαίνουν οι γονείς και να παρουσιάζω live τι συζητάνε τη νύχτα. Τότε η Χρυσούλα δεν μπορούσε και τώρα που μπόρεσε το εντάξαμε».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε ακόμα στην ενέργεια και τη λατρεία του κόσμου: «Γι' αυτούς του κάνω. Διαφορετικά θα καθόμουν σπίτι μου... Έτσι, προέκυψε και το «Τσαντίρι». Μου είχε πει ένας φίλος: Γιατί αυτά που λες στην παρέα σου, δεν βγαίνεις να τα μοιραστείς με τον κόσμο και να τους κάνεις μια μεγάλη παρέα». Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τη Ζωζώ Σαπουτζάκη την οποία είχε καλεσμένη στην εκπομπή και ο κόσμος την αποθέωσε.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα