Ιωάννα Λίλη: «Το γεγονός ότι κλείστηκα στο σπίτι όμως ήταν μια δική μου συνειδητή επιλογή»

Πόσο καιρό απείχε από τα τηλεοπτικά πλατό η Ιωάννα Λίλη;

«Επτά χρόνια. Τον περασμένο Οκτώβριο είχα δώσει μια συνέντευξη στη Χριστίνα Λαμπίρη και μετά μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους του Μακεδονία ΤV» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Είχατε άγχος στην αρχή;
«Ναι, πολύ. Και αυτό γιατί πάντα στις τηλεοπτικές εκπομπές πήγαινα ως καλεσμένη, που είναι τελείως διαφορετικό από το να συντονίζεις. Η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Και τώρα έχω άγχος, αλλά σε μικρότερο βαθμό.»
-Πώς πήρατε την απόφαση να επιστρέψετε στη δουλειά, έπειτα από επτά χρόνια αποχής; «Βασικά δεν το επιδίωξα.

Οπως σας είπα, μου προέκυψε. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Θεώρησα ότι μπορώ να υποστηρίξω το συγκεκριμένο κόνσεπτ το συζήτησα με την οικογένεια μου και συμφώνησα με τους υπευθύνους.»
-Δεν είχε περάσει από το μυαλό σας όλο αυτό τον καιρό να επιστρέψετε στη δουλειά;
«Ναι. Το σκεφτόμουν τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό που ήθελα ήταν να ασχοληθώ με κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε, αλλά δεν θα μου απορροφούσε αρκετό χρόνο, καθώς δεν ήθελα να λείπω πολύ από τα παιδιά μου.»
-Η τηλεόραση όμως είναι πολύ απαιτητικό «σπορ».
«Αυτό είναι αλήθεια. Απαιτεί και μου δεσμεύει αρκετές ώρες. Νιώθω όμως ότι ο χρόνος που περνώ πλέον με τα παιδιά μου είναι πιο ποιοτικός και δημιουργικός.»
- Ήταν ένα σοκ για σας το ότι, ενώ είχατε μια δραστήρια επαγγελματικά ζωή, αποσυρθήκατε;
«Σαφώς και αποτέλεσε σοκ. Είχα μια πολύ έντονη ζωή με γρήγορες εναλλαγές σε ει-κόνες και εμπειρίες. Το γεγονός ότι κλείστηκα στο σπίτι όμως ήταν μια δική μου συνειδητή επιλογή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα