Η Κορινθίου, η επιλόχεια κατάθλιψη και η σχέση της με τον Αϊβάζη

Η ζωή της με την μικρή Ισμήνη, ο τρόπος που επηρέασε την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε και τι συμβουλεύει την κάθε γυναίκα που ασθενεί, ο τρόπος που έμαθε ότι είναι έγκυος, το αρχικό σοκ και η στιγμή που κράτησε στα χέρια της την κόρη της, όσα της πρόσφερε το παιδί της αλλά και οι μόλις τρεις εβδομάδες που κατάφερε να την θηλάσει.

Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται στο Mothersblog.gr όσα της έμαθε η μητρότητα!

Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος...

«Σοκαρίστηκα

γιατί δεν περνούσε καν από το μυαλό μου μία εγκυμοσύνη..»

Όταν το είπα στον σύντροφό μου...

«Ο Γιάννης ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο όταν το μάθαμε και ενθουσιάστηκε. Θυμάμαι πώς όταν μας το ανακοίνωσε ο γιατρός, χαμογέλασε πλατιά. Η είδηση για την εγκυμοσύνη μου προέκυψε ιδιαίτερα. Ενώ ήμουν σε γύρισμα χτύπησα στον αυχένα και αναγκάστηκα να εισέλθω στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνω ακτινογραφία. Οι γιατροί με ρώτησαν αν είμαι έγκυος και τους απάντησα αρνητικά. Επέμεναν αιτιολογώντας πώς δεν επιτρέπεται να κάνω ακτινογραφία στην πιθανότητα που ήμουν...Την πολλοστή φορά που με ρώτησαν ζήτησα να κάνω εξέταση.. Ενώ περίμενα με τον Γιάννη στην αναμονή για την ακτινογραφία μου απάντησαν «Συγχαρητήρια! Είστε έγκυος». Εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν.»

Η πρώτη φορά που κράτησα το μωρό μου αγκαλιά..

«Ήταν επίσης σοκαριστική...Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Ουσιαστικά δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είσαι μητέρα, ότι ...το πλάσμα που κρατάς είναι δικό σου.»

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο mothersblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα