Η αντεπίθεση της Δημουλίδου στην Ακρίτα: «Με επέκρινε γιατί ζήτησα να πληρώνομαι για τη δουλειά μου. Εκείνη γιατί δεν γράφει δωρεάν σενάρια;»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανταπάντησε στην Έλενα Ακρίτα.

Η συγγραφέας ενοχλήθηκε με την κριτική της Ακρίτα σχολιάσει την απόφαση της συγγραφέα να μην δίνονται τα βιβλία της στις δανειστικές βιβλιοθήκες.

«Την κυρία Ακρίτα τη πείραξε το τιγρέ σπίτι μου και αναρωτιόταν πως γίνεται ένας άνθρωπος με τέτοιο σπίτι να γράφει βιβλία. Έχετε δει τα σπίτια των διάσημων συγγραφέων στο εξωτερικό; Το σπίτι μου ούτε η κουζίνα τους δεν είναι! Με επέκρινε γιατί ζήτησα να πληρώνομαι για τη δουλειά μου και ότι έπρεπε να δίνω τα βιβλία μου

τσάμπα στον ελληνικό λαό που περνάει κρίση. Κυρία Ακρίτα μου ποια βγήκε από τις δυο μας στη τηλεόραση να κλαφτεί για τα δεδουλευμένα της, εγώ ή εσείς. Γιατί δεν μας γράφει, λοιπόν, η κυρία Ακρίτα δωρεάν σενάρια, να μην πληρώνεται, ώστε να κατέβει το κόστος παραγωγής ενός σήριαλ;», δήλωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Και συνέχισε: «Όταν εσύ διεκδικείς τα δεδουλευμένα σου, δεν μπορείς να λες σε κάποιον άλλον να μην το κάνει. Δεν μπορεί επειδή σας είπαν μια πρόταση από μια επιστολή, κυρία Ακρίτα μου, να ζητάτε το κεφάλι μου. Δεν μπορεί να λέτε ότι η καριέρα μου τελείωσε. Η δική μου έχει πολύ μέλλον, άλλων οι καριέρες είναι τελειωμένες. Θεωρώ ότι ένα βιβλίο πρέπει να κάνει τον εμπορικό του τίτλο και όταν παλιώσει να μπει στη δανειστική βιβλιοθήκη. Υποτίθεται πως είπα ότι μεγάλοι συγγραφείς, όπως ο Καζαντάκης ή ο Ντοστογιέφσκι είναι στα αζήτητα και πρέπει να μπαίνουν στις βιβλιοθήκες. Εγώ εννοούσα ότι έχουν κάνει τον κύκλο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα