Η Ακαδημία Ομορφιάς του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έκλεψε τις εντυπώσεις στην BeautyCongress!

Δυναμικό παρών έδωσε η Ακαδημία Ομορφιάς του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στην Έκθεση BeautyCongress που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο MECΠαιανίας.

 

Με ένα εντυπωσιακό beautycorner, η Ακαδημία Ομορφιάς αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και για τους υπόλοιπους εκθέτες οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τη ζωντάνια, το κέφι, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των μελλοντικών επαγγελματιών της Ομορφιάς!

Με την υποστήριξη των καθηγητών

τους οι σπουδαστές της Ακαδημίας Ομορφιάς παρουσίασαν μοναδικά μακιγιάζ , χτενίσματα - κομμώσεις και τεχνικές nailart, κλέβοντας τις εντυπώσεις και δημιουργώντας κοσμοσυρροή στο περίπτερο!

Οι παρευρισκόμενοι της Έκθεσης BeautyCongressέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δουλειά των σπουδαστών αλλά και για τα προγράμματα σπουδών της Ακαδημίας Ομορφιάς, τα οποία δημιουργούν επιτυχημένους επαγγελματίες στον κλάδο και τους δίνουν γνώση και εξειδίκευση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη έκθεση BeautyCongress, τον Μάιο, όπου είναι βέβαιο ότι η Ακαδημία Ομορφιάς θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό!

Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 26, 210 82 25 983, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226 318, www.delta-iek.gr , Iek Delta Official Facebook Page

Keywords
Τυχαία Θέματα